Færdigmalet Træbeklædning

Kjellerup-AS færdigmalet træbeklædning er produceret i samarbejde med et top moderne savværk, som benytter den nyeste teknologi inden for behandling af profiler. Den færdigbehandlede træbeklædning er 100% klar til opsætning og kræver ingen før – eller efterbehandling.
Kjellerup-AS færdigmalet træbeklædning er pakket i plastfolie i bundter med 4-8 bræd­der pr. bundt. Denne plastfolie er udelukkende for at holde træbeklædningen rene for skidt og snavs. Plastfolien er ikke vandtæt. Skal træbeklædningen ligge på byggepladsen, inden den bliver sat op, anbefales det, at den bliver overdækket, og undgår jord­kontakt.
Profilerne er behandlet med grundmaling på alle 4 sider, med grunder tilsat fungicider, der dræber svampesporene i træet. Grundingen påføres direkte efter høvling, hvilket giver optimal vedhæftning af maling på knaster inden træet selv ligger en hinde af harpiks på knastens overside.
Beklædningen færdigmales derefter 1 flade og 2 kanter. Grunding­en påføres 60 µm og topmalingen med min. 80 µm – totalt en lagtykkelse på min. 140 µm.
Ved maling med pensel er lagtykkelsens middelværdi max. 15 – 20 µm. Ved industriel overflad­ebehandling er lagtykkelsens middelværdi min. 140 µm.

– Varen sorteres både før og efter maling.
– De fleste profiler overholder Klasse 2 Brandkravene. Se evt. www.traeinfo.dk
– Træfugtighed: Nedtørret til 16-18%
– Anvendelse: Udelukkende udendørs som loft- eller vægbeklædning

Farver:
Sort RAL 9005
Hvid RAL 9010
Antracitgrå RAL 7016
Hvide underbrædder NCS S0502-Y

Se de mange forskellige profiler herunder. Ved at klikke ind på de enkelte profiler er der oplyst meget mere information om den enkelte vare.

Se desuden vores nye brochure her.